Vi tog en pratstund med Anita Liljemark, första tjej att anmäla sig till HSL!

Vi passade på att ta en liten pratstund med Anita som är första tjej att anmäla sig till spel i HSL, hon kommer spela för Uddeholm!

Fråga: Du är ju en av de “damer” som hållit igång innebandyträningen senaste åren och varit ansvarig för mixlaget Gott & Blandats träningar mm, hur ser du på att vara första anmälda damspelare till HSL? och hur ser du på ligan i övrigt?

Svar: Att jag är första anmälda ”dam” hoppas jag ger effekt så fler anmäler sig. Det ska bli kul med matcher och lagom med 1 gång/månad.

Fråga: Du och några “damer” till är ju med och tränar vid alla träningstillfällen under veckorna, hur tycker du mixen mellan “gubbar” å “damer” fungerar?

Svar: Jag gillar mixlagen, det blir lite högre tempo och just mixen gör att det inte är så allvarligt utan vi har roligt på träningarna också.

Fråga: Gott & Blandat har ju deltagit alla 3 Hagforscuperna som vi spelat senaste åren, men verkar inte ha möjlighet att deltaga i HSL då det verkar vara svårt att få någon att hålla i laget, vilket ju är lite tråkigt.. Du har inget äss i rockärmen (namn) på någon som kan tänkas ansvara för G&B så de kan vara med i ligan?

Svar: Hade jag inte varit tränare för F04/05 och samtidigt samordnare för Gott & Blandat-laget så hade jag kunnat ansvara för att försöka anordna så vi blev en del av ligan.
Har tyvärr ingen som jag tror vill ansvara. De som jag ev. skulle kunna tänka mig, har redan lag i HSL 🙂

Vi tackar Anita för de orden och önskar stort lycka till i HSL och med HIF F04/05!