Sist ut inför seriepremiären imorgon – Uddeholms lagkapten Daniel Rautiainen!

Sist ut av lagledarna för en liten pratstund är Daniel Rautiainen, Uddeholm!

Vi har fått en pratstund med övriga lagledare så det är ju en självklarhet att ordet nu går vidare till dig!

Fråga: Uddeholm äntligen anmälda till HSL och håller på för fullt att ragga spelare till laget, hur är intresset bland “Uddeholmarna”?

Svar: Jag trodde intresset skulle vara lite större inom grindarna men det har varit lite segt. Men vi fick ihop ett lag till slut vilket är gött!

Fråga: Även du är ju gammal i gemet och har lirat en del körp genom åren, hur är formen i dagsläget?

Svar: Rund och fin! Tur man har löpstarka medspelare 🙂

Fråga: Då det enbart blev 4 lag anmälda till HSL så spelar alla lag 3 matcher per omgång, lagen ni möter är Byggservice, Elms och GAIF. Hur går dina tankar kring ligan i stort?

Svar: Om man kollar dom andra lagens laguppställningar känns det på förhand som att vi kommer få slå ur underläge men det återstår att se. Jag tycker det är förbannat kul att det har blivit en serie och hoppas intresset kommer växa ytterligare efter denna säsong! Det är ju ett enkelt sätt att få lite träning samtidigt som man får tävlingsmomentet!

Helt klart är det så! vi tackar Daniel och Uddeholm för deras anmälan till HSL, utan Uddeholm hade det förmodligen inte blivit något seriespel…

Kollar man Uddeholms laguppställning så ser den riktigt intressant ut, hoppas de flesta kan komma till spel så många omgångar som möjligt för då är verkligen Uddeholm ett lag att räkna med!