Omgång #2 resultat!

Då var även omgång #2 avklarad och det har spelats sex matcher enligt följande:

Uddeholm – Elms 1-10 (1-8)

Elms var laget som var piggast denna morgon, det hann inte gå mer än 23 sekunder innan Håkan Jonsson hade gjort 0-1 till Elms, stenhård handledare i “gubbhörnet” hos en chanslös BobboKrull (Robert Kjelkenes) i Uddeholmsmålet.

Elms fortsatte att producera och gick till periodvila med ledning 1-8!

Sista perioden blev jämnare målmässigt då Elms spelade smart för att spara på krafterna till kommande matcher.

Matchens poängkung Kim Asplund med imponerande 2 mål och 5 assist!

GAIF – Byggservice 7-2 (1-0)

En mycket jämn tillställning som står 1-0 efter första perioden, byggservice utjämnar till 1-1 direkt i inledningen av sista perioden, men glädjen varade inte så länge, kommande 4 minuterna så gjorde GAIF 4 raka och innan periodens slut hade det blivit totalt 7-2 till GAIF. Ett starkt kämpande Byggservice som står upp mot alla lag trots avsaknaden av sina stjärnor, Byggservice kommer garanterat att vara ett lag att räkna med i slutspel om bröderna Karlstam kommer till spel!

Matchens målkung David Ek med sina 3 fullträffar!

Elms – Byggservice 6-4 (2-2)

Ännu en jämn tillställning där Elms drog iväg till en 2-0 ledning i början av första perioden, men Byggservice kämpade på och kom ikapp och gick till periodvila med 2-2 och var riktigt pågång.

Andra perioden rivstartade Byggservice och gjorde 2-3 redan efter 10 sekunder, lagen turades sedan om att göra några mål tills ställningen stod 4-4, då lyckades Elms dra ifrån och vinner avslutningsvis matchen med 6-4.

Matchens poängkung återigen Kim Asplund med sina 2+2, värt att notera även Byggservice tvåmålsskyttar Simon Olsson och Timmy Källberg!

Uddeholm – GAIF 1-7 (1-3)

En riktigt spännande tillställning där Uddeholm chockade GAIF:arna med ett riktigt klassmål direkt efter 16 sekunders spel, Christer Söderström lägger en långboll mot Jimmie Nordström som tagit plats framför gaifmålet och volleydunkar in 1-0 till Uddeholm. (Om det bara var tur eller ej från Jimmie’s sida det fick vi aldrig någon rätsida på.. :))

Uddeholms ledning varade nästan 10 minuter innan kvitteringen kom genom GAIF’s #66 Micke Westlund. GAIF fortsatte att producera och gick till periodvila med ledning 1-3.

Sista perioden tog GAIF över spelet och gjorde ytterligare 4 mål.

Matchens poängkung Micke Westlund med sina 2+2!

GAIF – Elms 1-1 (1-0)

Serieledarna mot tabelltvåan, ett tröttkört GAIF som spelat matchen precis innan fick träna onödigt mycket försvarsspel denna match mot ett revanschsuget Elms som var mycket piggare än förra omgångens morgonmatch. Trots hård Elmspress så var det GAIF som gick till periodvila med ledning 1-0 genom mål av #4 David Ek.

GAIF orkade dock inte hålla emot Elmspressen så kvitteringen kom med endast 9 sekunder kvar att spela.

En förvånandsvärt målsnål tillställning i korpsammanhang där Elms Skyttekung Jesper Karlsson var den som lyckades kvittera med en backhandknack i krysset vid en rörig situation i slottet framför GAIF’s mål.

Dagens poängräddare Jesper Karlsson med sina backhandskillz!

Byggservice – Uddeholm 5-3 (0-2)

Målfattig inledning där det tog hela 12:59 innan första målet kom, och det var Uddeholm som öppnade målskyttet med 0-1 och 0-2 innan periodvila.

Sista perioden kvitterade Byggservice direkt i inledningen, men Uddeholm utökade till 1-3 innan dagens vändning var ett faktum..

Efter sju minuter av sista perioden gjorde Byggservice en rejäl uppryckning och inom loppet av sju minuter hade de reducerat, kvitterat, tagit ledningen och utökat sin ledning till 5-3 vilket blev slutresultatet.

En imponerande vändning och 3 härliga poäng till ett jublande Byggservice efter säsongens första seger.

Matchens poängplockare: Linus Söderström, Johan Larsson, Per Åkerlund, Tobias Johansson med sina 1+1 vardera!

Värt att notera även grymma målvakten Oliver Perssons assist till Johan Larsson vid Byggservice viktiga 4-3 mål.

Det var allt från omgång #2, vi ses igen den 17/12!

Tabellen:

PosLagSMVOFGMIM+/-P
115111395603534
2159157571428
31581690692125
41501143999-601