Inför HSL omgång #4

På söndag var det alltså dags för näst sista omgången av årets upplaga av HSL, vi har kollat läget i alla lag och det ser ut att bli en spännande omgång.

Byggservice:

Rapporten från Johan Larsson lyder enligt följande:
Nytillskott i Carl Byh och Lars Svanhvit som är superladdade, Hetast på träning är Anton Danielsson, inga skador i truppen att rapportera!

Elms:

Lägesrapport från Kim Asplund:

Lagets yngsta och bästa spelare Adam Sjöberg, Jesper Karlsson och Victor Augustsson har fått ledigt till helgen för att se Italo Brothers  … vidare dras Roger Modén med en fotskada och en förkyld stjärna i Håkan Jonsson. En hemflyttad Pontus Nestorsson hjälper inte målskörden heller, men i och med den breda och sammansvetsade trupp Elms har så talar mycket för 10 man på söndag. Även ett superlöfte i Dieter Heidkamp (60år) gör premiär i elmströjan där han får förtroende att vakta kassen! Ett revanschsuget elms med nytt matchställ satsar på full pott!!

GAIF:

Laget har tappat sin bäste poängplockare och skyttekung i form av David Ek som lämnat för spel i Man U. David har varit en viktig kugge i årets upplaga av GAIF och starkt bidragande till förstaplatsen i HSL, vi får väl se om GAIFs General Manager M.Svärd har något äss kvar i rockärmen inför HSL omgång #4!

GAIF-lägret meddelar även skador på sina 2 andra skyttekungar, Andreas “Pirri” Persson “lower body injury” och Magnus Westlund “upper body injury” men båda kommer till spel på söndag!

Uddeholm:

Återigen saknar Uddeholm sin lagkapten Daniel Rautiainen, men han meddelar att de nästan har fått ihop fullt lag redan så med lite tur så är det 2 femmor som kommer till start på söndag!
Ryktet går även att Uddeholms senaste supervärvning kommer till spel!

//HSL!