Omgång #4 resultat!

Då var näst sista omgången av HSL spelad med resultat enligt följande:

Uddeholm – GAIF 0-10 (0-5)

Morgonmötet blev en ganska jobbig stund för Uddeholm som idag kom till start med 8 tappra krigare och en för stunden inlånad Oliver Persson i målet!

Matchens poängkungar Fredrik Eriksson 4 ass, Johan Börjesson 3 mål, Andreas “Pirri” Persson 2+1!

Elms-Byggservice 9-1 (5-1)

Elms visade ingen pardon mot snickarkollegorna utan ångade på från start, Elms Håkan Jonsson var stekhet och gjorde hattrick redan i första perioden. Byggservicesnipern Johan Larsson lyckades dock reducera till 3-1 och gav lite hopp till sina lagkamrater, men tyvärr så blev det aldrig mer än så. Sista perioden vinner Elms med 4-0.

Matchens poängkungar Elms Håkan Jonsson 5+1, Mattias Edh 2+2 och Kim Asplund 1+4!

GAIF – Byggservice 12-4 (3-1)

En mycket jämn första period där GAIF går till periodvila med ledning 3-1 mot ett starkt krigande Byggservice som för dagen enbart hade 7 spelare att tillgå.

Sista perioden börjar det visa sig att Byggservice spelat en tuff match innan mot Elms så GAIF får stor fördel av detta och resultatet drar iväg i sista.

Matchens poängkungar GAIF’s Micke Westlund 2+2, Magnus Westlund 2+2, Marcus Svärd 3 mål, Linda Melberg 2+1 och Robert Svensson 3 ass! Byggservice Linus Söderström 2+1!

Elms – Uddeholm 4-2 (3-0)

En väldigt målsnål och jämn tillställning där en inlånad målvakt i Lars Spångberg räddade 13 av 17 skott, och var den som höll hoppet uppe för Uddeholmarna ända in i det sista.

Matchens poängkungar Elms Mattias Edh 2 mål, Kim Asplund 1+1, Håkan Jonsson 2 ass. Uddeholms Jonas Persson 2 mål!

Elms – GAIF 2-3 (0-2)

GAIF var laget som inledde bäst och tog ledning tidigt i första perioden, innan första perioden var till ända så stod det 2 noll på tavlan, båda målen gjorda av stekheta Johan Börjesson.

Elmarna ville dock annat så efter att ha snackat ihop sig i pausen så lyckades man i sista perioden både reducera och kvittera till ställning 2 lika.

Med endast 20 sekunder kvar av sista perioden lyckades GAIF göra segermålet genom en fin framspelning av Johan Börjesson till Linda Melberg som stänker upp den i krysset hos en chanslös Dieter Heidkamp som vaktade kassen hos Elms för dagen!

Matchens poängkungar GAIF’s Johan Börjesson 2+1, Linda Melberg 1+1! Elms Mattias Edh 1+1!

Då Håkan Norberg hade andra åtaganden för dagen och inte hade möjlighet att medverka vid alla matcher så valde GAIF att matcha deras reservmålvakt Lars Spångberg som gjorde en hejdundrande debut och gick direkt upp på en förstaplats i HSL’s målvaktsliga och var rena väggen denna omgång!

Byggservice – Uddeholm 8-6 (4-3)

Omgångens sista match blev en jämn drabbning mellan de båda lagen som kom till spel med 7 respektive 8 spelare.

Byggservice var laget som orkade mest och trots en mycket jämn match med skottövertag Uddeholm så lyckades Byggservice hålla undan och ta hem säsongens tredje seger!

Matchens poängkungar Byggservice Linus Söderström 5 mål, Simon Olsson 2+3! Uddeholm Jonas Persson 3+1, Stefan Söderström 1+2, Martin Hulgren 1+1!

Det var en något förenklad version av söndagens händelser.. 🙂

Vi syns igen den 25/2, för sista omgången av HSL innan slutspel den 3/3!