Omgång #5 resultat!

Då var sista omgången av HSL spelad och vi har resultat enligt följande:

Uddeholm – Elms 2-6 (1-1)

Till dagens omgång kom Uddeholm till spel med fullt lag och inledde dagens första match mycket bra mot Elms och hade 1-1 efter första perioden.

Halvägs in i sista perioden var det mycket jämnt och inom loppet av 30 sekunder gjordes 1-3 och 2-3, det hann att gå ända till sista matchminuten innan Elms fick ordning på målskyttet och gjorde 3 mål på 18 sekunder och säkerställde slutresultatet 2-6.

Matchens poängkungar Uddeholms Emil Wernersson 1+1, Elms Mattias Ed 2+1, Kim Asplund 1+2 och Jesper Karlsson 1+2.

Byggservice – GAIF 4-14 (1-10)

Dagens andra match blev en målrik tillställning, GAIF som kom till start med endast 7 spelare ångade på rejält i första perioden och gick till periodvila med ledning 1-10.

I sista perioden blev det jämnare och ett starkt krigande Byggservice vinner skotten med 12-11.

Matchens poängkungar Byggservice Linus Söderström 2+2, GAIF Linda Melberg 5+2, Micke Westlund 4+3, Fredrik Eriksson 0+7, Magnus Westlund 5+1.

GAIF – Elms 6-3 (3-1)

Dagens prestigematch, Hagfors bästa motionärer mot Elms var ett faktum, till dagens match kom GAIF till start med 6 spelare, vilket skulle visa sig vara avgörande, GAIF rullar boll för att spara på krafterna och ger aldrig Elms en chans att komma in i matchen och tar en förvånansvärt enkel seger i sista omgången mot tabelltvåan Elms.

Matchens poängkungar GAIF Fredrik Eriksson 2+1, Micke Westlund 2 mål, Rickard Sjöberg 2 ass, Elms Jesper Karlsson 2 mål.

Byggservice – Uddeholm 1-6 (0-3)

I dagens andra match för Uddeholm hade självaste VD:n hunnit ansluta till truppen och det märktes stor skillnad på Uddeholmslaget, en riktig ledare klev in i båset och skötte coachningen på ett alldeles ypperligt sätt, inte nog med det så presenterade han sig omgående när han snyggt stänkte in 0-1 till Uddeholm på passning från Ronnie Ågren.

Uddeholm ångade på matchen igenom och tog en storseger i en mycket viktig match som i slutändan gjorde att Uddeholm lämnade 4:e platsen och slipper möta tabell 1:an GAIF i semifinal nu på lördag.

Matchens poängkungar Uddeholm Emil Wernersson 4 mål, Stefan Söderström 1+2, Johnny Sjöström 1+1, Ronnie Ågren 2 ass.

GAIF – Uddeholm 8-2 (2-1)

Uddeholm med ångan uppe från föregående match gjorde en riktigt bra förstaperiod och gick till periodvila med underläge 2-1 mot ett slitet GAIF som endast hade 1 avbytare denna match.

Man kunde tro att Uddeholm skulle ta över i sista perioden då de såg mycket piggare ut, men efter att ha skjutit som en kråka i första perioden fick GAIF’s skyttekung Magnus Westlund ordning på skyttet och gjorde 4 av de 6 sista GAIF-målen och fastställde slutresultatet 8-2.

Matchens poängkungar GAIF Magnus Westlund 4 mål, Fredrik Eriksson 2+2, Micke Westlund 1+2, Robert Svensson 1+2.

Elms – Byggservice 14-2 (6-0)

HSL’s sista match i seriespel slutade med storseger i byggmötet till Elms mot ett slitet Byggservice. Inför matchen låg Elms skyttekung Jesper Karlsson 6 mål efter GAIF-stjärnan Magnus Westlund i målligan men efter en stark insats från Elms lyckades de servera “JK” tillräckligt många pass för att han skulle göra 9 mål.

Matchens poängkungar Elms Jesper Karlsson 9 mål, Kim Asplund 7 ass, Mattias Ed 2+3, Byggservice Linus Söderström 1+1.

Det var allt från omgång #5!

Till helgen är det alltså slutspel och #DJ-MANGE kommer spela tysk hårdrock så det kokar i Uddeholm Arena!