Uddeholm första laget att anmäla sig till HSL!

Uddeholm blev alltså första laget att anmäla sig till HSL!

Vi passar på att ta en liten pratstund med tidigare GAIF-spelaren Lars Spångberg som numera alltså kommer spela i Uddeholm!

Uddeholm hade väldiga problem med att få ihop folk till fjolårets säsong av HSL, hur tror du det kommer se ut i år?

Jag och Dick Larsson tror och hoppas vi kan få ihop en relativt bred trupp om vi får de svar vi vill ha från folk, så vi hoppas vi ska kunna mönstra 2 hela femmor minst plus målvakt i varje omgång.

Förra säsongen spelade du alltså i GAIF och var med och vann HSL, vad var bäst respektive sämst med säsongen som gått?

Bäst såklart var ju att få vara med och vinna hela ligan!! Samt den sköna andan, sammanhållningen inom GAIF. Sämst tycker jag var att det var svårt för vissa lag att få ihop en trupp på matchdagarna så det blev väl inte så jämna matcher som man kanske skulle ha hoppats på.

Uddeholm skulle ju kunna få ihop ett riktigt slagkraftigt lag om man fick in några av de otroligt duktiga innebandyspelare som jobbar på Uddeholm, har du några äss i rockärmen inför hösten?

Jag har lagt ut lite krokar och fått några som verkar kunna vara intresserade när det passar. Så ”mörkar” lite med detta ännu.

Ryktet går att du kommer vara keeper i höst, vilket du gjorde riktigt bra två omgångar av HSL i vinter och var nära att gå förbi Håkan “Monstret” Norberg i GAIF-kassan, Håkan har dock valt att spela med Edebäck så han är alltså borta ur leken, vad tror du om dina chanser att vinna målvaktsligan i årets upplaga av HSL?

Får hoppas Edebäck förstår vilken målvakt de har i Håkan med den korta tid han spelat och utvecklats helt enormt. Självklart skulle det vara kul att få toppa den ligan men sedan finns ju Oliver Persson med som toppnamn om det är ett tätare försvar för hans del.

Vi tackar Lars och Uddeholm för anmälan till HSL 2018/19 och önskar stort lycka till!