Elms Innebandy andra lag att anmäla sig till HSL 2018/19!

Elms Innebandy blev andra lag att anmäla sig till HSL 2018/19!

Vi tar givetvis en pratstund med Elms-coachen Kim Asplund!

Fjolårets tvåa i HSL efter tung suddenförlust i final mot GAIF, dina tankar kring den matchen?

oj aj jo de svider än(j…a WESTLUND) vi va ju som vanligt de bättre laget men förlorade ändå(lite typiskt oss) men som tur va fick vi revansch i den viktigaste cupen för året molkers däck cup där vi gick obesegrade.

Det verkar som att årets upplaga av Elms kommer bestå av färre hockeyspelare, vad blir det för gäng du får ihop till HSL?

De blir samma som förra året men som sagt med färre hockeyspelare då jk är borta på obestämd framtid och viking a-lag har matcher på söndagar. Plus att ligans bästa målvakt har sadlat om till forward vilket inte kanske är någon fördel för oss(sorry emil).

Håkan Jonsson öste in mål och poäng de tre omgångar han var med, finns det någon chans att vi får se en comeback från stekhete Jonsson?

Han ska vara med oavsett om han vill eller inte å är han med alla omgångar vinner han målligan no doubt…

Hagfors Open spelas om en dryg månad och förra året stod ni som segrare, vad tror ni om era chanser att försvara titeln i år?

Blir tufft, blev ett väldigt starkt lag förra open med många fd stjärnor men i år satsar vi ungt (håkan 58 dille 60) men de är ett skönt gäng så målsättningen är semi iaf men tror de blir tufft.

Elms ser fram emot en ny säsong…

Vi tackar Kim och Elms Innebandy för anmälan och önskar stort lycka till i Hagors Open och HSL!