Nästa lag att anmäla sig till HSL är………

Då var det dags för nästa lag in i HSL och det är fjolårets obesegrade mästare GAIF som alltså blev tredje lag att anmäla sig till HSL!

Vi passar på att ta en liten pratstund med GAIF’s spelande General Manager “Mr.Swordoski at hotmail dot com” Marcus Svärd!

Det har hunnit gå några månader sen HSL avslutades, vad minns du av säsongen som varit, har du några “halleluja moments” att dela med dig av?

Robban och Mickes avgörande i sudden mot Elms var ju alldeles fenomenalt! Och så gjorde jag ju själv 2 mål i finalen.

Det har blivit några spelartapp och pga att inga licensierade spelare får deltaga i årets upplaga av HSL så har GAIF heller ingen målvakt i dagsläget, hur ser du på detta och har du nån bra lösning på G?

Jättebra att HSL tar bort den regeln! Korpen ska vara korpen! Basta!

Håkan är ju vår bästa spelare men han kommer tillbaka 2019/2020. Dock har vi en målvakt på gång av absolut högsta klass som är väldigt nära kontrakt säsongen 2018/2019.
Kanske den med de snabbaste reaktionerna “som ever played the game”

Som vanligt så måste vi ju ändå tippa lite, Hagfors Open 2018 ligger runt hörnet (15/9) och förra året var det Elms/Karl Hedin som drog längsta stråt, vilka tror du vinner årets upplaga av Hagfors Open?

4 bokstäver!:)

Vi tackar mannen myten legenden mr mystic swordoski, och G.A.I.F för anmälan till årets upplaga av Hibs Superliga!

En liten snabb kommentar från HSL-admins:

Det är nu alltså tre lag anmälda, och vi vet att det är MINST ett lag till på väg att anmäla sig inom kort, vi hoppas och tror att vi ska få ihop sex lag för att kunna köra en jämn serie.

Så kom igen nu där ute, dra ihop kompisgänget, jobbarkompisarna eller vad ni vill och anmäl ett lag och var med i den fina gemenskapen i “Sveriges skönaste liga”!