Hagfors kommun anmälda till HSL 2018/19

Hagfors kommun anmälda till HSL 2018/19 och vi passar på att ta en liten pratstund med Tom Östlund som är ansvarig för kommunlaget!

Skönt att kommunen fått ihop ett lag och valt att anmäla sig till HSL, hur ser läget i truppen ut?

Ja det känns bra att få värva ihop ett kommunlag och det ska bli spännande att se var vi står oss i denna tuffa konkurrens.Läget truppen ser helt ok ut några frågetecken men annars riktigt bra, de mesta har tjyvtränat riktigt hårt under sommaren så beep test värdena ser riktigt riktigt bra ut.

Du är ju gammal i gemet och har varit med väldigt länge, både aktivt och på motionsnivå, har du något roligt att dela med dig av från den gamla goda tiden?

Ja man är väl inte den yngsta i truppen precis men så länge det står en målbur framme så kan man ju hänga på den och ta igen sig.något roligt minne?? det är så många så jag passar på den.

Årets upplaga av HSL ser ut att bli en jämnare historia då alla lag verkar träna på bra, och har bra med folk. Vilket lag tippar du som segrare av HSL och vem vinner poängligan?

Ja det märks att folk blir mer och mer seriösa och tränar mer och mer och det är ju det det handlar om Friskvård och att ha roligt [ellerhur swordowski?].
Vilka som vinner? Det gör dom som är ödmjukast inför uppgiften det, men givetvis så tror jag på vårat lag såklart.vem som vinner poängligan, kim asplund är ju ett säkert kort men både jk ,agust är ju inte med i år, så assistligan möjligtvis men totalen den tar nån i kommunens lag hem den.

Vi tackar Tom Östlund och Hagfors kommun för anmälan till årets upplaga av HSL!