Elms Innebandy segrare av HSL-Slutspel 2019!

 

Då var även slutspelet avgjort och vi har resultat enligt följande:

Vi vill återigen passa på att tacka alla lag som har varit med och spelat och hoppas att alla haft en rolig säsong, det har varit enormt kul att ha något att se fram emot varje månad.

Vi vill tacka HIBS och de personer som hjälpt till att göra detta möjligt, utan HIBS hade det aldrig varit möjligt att genomföra detta.

Vi skickar även ett ENORMT STORT TACK till familjen Byström med Per-Olof i spetsen som även denna säsong har slitit något otroligt, utan ER hade det absolut aldrig varit möjligt att genomföra HSL!

Vi skickar ett stort tack till de domare som ställt upp och hjälpt oss genomföra detta, utan domare inget spel. Stort tack Nicklas Johansson, Richard Bjöörn, och Jan-Olov Johansson.

Vi delade även ut HSL-Awards och priserna gick till följande:

Priset till årets MVP (Most Valuable Player, Mest Värdefulla Spelare) gick till Håkan Norberg, Hagfors kommun med följande motivering:

Med en enorm seriositet och inställning till tävling man sällan skådat har han för andra säsongen i rad plockat hem priset som årets målvakt!

Juryn har utsett säsongens MVP och priset går alltså till: Håkan Norberg, Hagfors kommun – Hibs Superligas mest värdefulla spelare!

Lagkapten Kim Asplund, Elms Innebandy! (tredjeplats i grundserien och vinnare av HSL-SLUTSPEL!)

Lagkapten Cesar Carlsson, GAIF! (årets seriesegrare och tvåa i HSL-SLUTSPEL!)

Lagledare Lars Spångberg, Uddeholms AB! (årets serietvåa och trea i HSL-SLUTSPEL!)

Lagkapten Tom Östlund, Hagfors kommun! (4:e plats i serien och en 4:e plats i HSL-SLUTSPEL!)

Stort grattis och TACK till er alla, riktigt bra jobbat!

(Stort tack till Hans-Åke Byström för bilderna!)